• The Blog

  Thoughts, musings, and ruminations.

  Ieder jaar komt Bizzabo met een trend rapport van de event marketing industrie. Benieuwd wat de belangrijkste resultaten zijn? Hieronder een samenvatting van de top 6 belangrijkste inzichten uit het onderzoek. Of volg onderstaande link naar het volledige report. Leiders in grote bedrijven zien...
 • disco shopping event marketing

  Events die raken

  Mensen samenbrengen. Dat is waar wij van houden. Events hebben de kracht om mensen letterlijk en figuurlijk wat dichter bij elkaar te brengen. Ze energie te geven, te bewegen en te raken.

   

  Ben jij op zoek naar een bijzondere ervaring voor jouw klant, team of partner? Wij ontwikkelen en produceren spraakmakende events en experience marketing campagnes op maat.

   

  Van product launch, gebiedsopening, award show, personeelsfeest, congres tot relatie events. In binnen- en buitenland. Van 50 to 50.000 man.

 • Opening The Olympic Amsterdam

  Bouwinvest

  Restaurant Buitensluiting

  Liliane Fonds

  Max Verstappen Fandag

  Hornbach

  Cosmo Celebrate Life

  Cosmopolitan

 • Met wie wij zoal gewerkt hebben..

  ..aan unieke events, brand experiences en live communicatie.

 • evenementenbureau event marketing

  Ons specialisme

  Wij zijn als event marketing bureau gespecialiseerd in spraakmakende events voor premium bedrijven. We weten hoe belangrijk het is om een verhaal goed over te brengen en denken graag mee hoe jouw event maximaal aandacht verdient, intern en extern.

   

  Events zijn een geweldige manier om klanten, relaties en medewerkers samen te brengen. Wij helpen onze klanten dagelijks om sales, HR en marketing doelstellingen te behalen door middel van events.

 • De Kunst van Brood

  Bake Five

  The Cage Paris

  Tiger Beer

  HEMA Huwelijk

  HEMA

  Disco Boodschappen

  Dirk van den Broek

 • Type events

  Relatie events

  Versterk de relatie met je klanten en partners. Betrek ze bij je bedrijf, geef ze waardering en bind ze voor de toekomst!

  Openings events

  Na een lange voorbereiding klaar voor de opening van een pand of gebied? Doe meer dan een lintje knippen! Verras je relaties, medewerkers en partners met een buitengewone ervaring en een mooi verhaal.

  Brand events

  Versterk je merk met een op maat gemaakte beleving. Event marketing is een van de sterkste manieren om klanten voor je merk te winnen.

  Personeelsfeest

  Succes moet je vieren! Events zijn de manier om jouw waardering voor werknemers te laten zien. Boost de motivatie, productiviteit en plezier in het werk!

  Wervingsevents

  Op zoek naar talent voor jouw bedrijf? Toon je bedrijf met een passende ervaring en leer je kandidaten gelijk goed kennen! Bij jou op locatie of extern

  Product lancering

  Nieuw product ontwikkeld en klaar om aan de wereld te laten zien? Organiseer een product lancering, voor klant, medewerker en pers!

 • Pitch Night X

  Awesome Foundation

  Het Nationale Drugsdebat

  NU.nl

  Tomatengevecht op de Dam

  Siemens

  Playground CS

  Gemeente Amsterdam

 • Hoe wij werken

  In vier stappen tot spraakmakend event!

  1

  Briefing

  Wat wil je bereiken met het event? Wat wil je overbrengen en hoe is dat relevant voor de gast? De eerste stap begint met de juiste vragen en een goed begrip van jouw bedrijf!

  2

  Concept

  Op basis van de juiste kaders en verwachtingen ontwikkelen we een event concept en plan. Een unieke beleving om door te vertellen.

  3

  Productie

   

   

  Productie tot in de kleinste details, van professionele crew tot licht, geluid, catering, muziek en aankleding.

  4

  Communicatie

  Ieder event heeft de potentie veel exposure en content op te leveren. Hoe maken we hier optimaal gebruik van?

 • Een aantal cases uitgelicht!

  Lucas Bols - Bols Geneverstreet

   

  Bols organiseert ieder jaar een kampioenschap voor de beste bartenders ter wereld. Aan ons de vraag om de finale te organiseren in Amsterdam. Wij toverden de Reguliersdwarsstraat om tot Bols Geneverstreet met in elke bar een andere finalist. De winnaar werd op het grote podium in de straat bekend gemaakt!

  Liliane Fonds - Restaurant Buitensluiting

   

  In samenwerking met het Liliane Fonds openden we voor één week Restaurant Buitensluiting. Hier kon iedereen ervaren wat het is om zomaar te worden buitengesloten. Iets wat kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden dagelijks meemaken.

  HEMA - Meer HEMA Bingo

   

  De 'meer HEMA klantenpas' bestond één jaar en aan ons de vraag om dat feestelijk te vieren met de meest loyale HEMA klanten. Vanuit het hele land kwamen de HEMA fans om een bijzonder potje bingo te spelen.

  Tiger Beer - The Cage

   

  Het Aziatische biertje uit de Heineken familie werd in Europa geintroduceerd. Aan ons de vraag om een serie events te organiseren in Berlijn, Parijs en Amsterdam om de Heineken horeca relaties en influencers warm te krijgen voor Tiger! #uncageyourtiger

 • Contact

  Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van event marketing?

  Bel, mail of vul het formulier in voor direct contact of meer informatie.

  Amsteldijk 216
  1079 LK Amsterdam
  Maandag - Vrijdag
  09:00 - 18:00
  020 261 8949
 • De Kunst van Brood

  Bake Five

  The Cage Paris

  Tiger Beer

  HEMA Huwelijk

  HEMA

  Disco Boodschappen

  Dirk van den Broek

 • Over Event Marketing Partners

  Wij zijn een creatief event marketing bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van bijzondere evenementen met communicatiekracht. Ieder event heeft de potentie om jouw boodschap over te brengen en mensen aan je te binden.

   

  Als onderdeel van Tosti Group hebben we al jarenlange ervaring in het creëren van ervaringen voor consument, medewerker of relatie. Binnen de Tosti Group werken we samen op het gebied van conceptontwikkeling, PR/communicatie, horeca exploitatie, evenementenlocaties, content creatie, productie en verhuur van evenementen materialen.

   

  De Tosti Group is gevestigd in Amsterdam en met 25 mensen dagelijks werkzaam aan het entertainen, communiceren en verbinden met mensen en merken. Benieuwd hoe wij jou naar het volgende niveau kunnen helpen met behulp van events? Neem contact op!

  Account Manager

  Max Pater

  Interesse in event marketing voor jouw bedrijf? Neem direct contact op met Max.

   

  max@eventmarketingpartners.nl

  06 234 705 26

   

   

All Posts
×